dinsdag 9 mei 2017

Dag 1 : Zeeklas

Hallo allemaal, iedereen ligt in bed na een eerste toffe, zonnige zeeklasdag! Samen op de bus met de andere school, maar buiten aan het station van Leuven maakten we echt kennis met elkaar. En er zijn best al wat vriendschappen gesmeed op deze dag. Na een zoektocht in het station, namen we de trein naar Oostende. De snoepzakken werden volop bovengehaald, olala, als dat maar geen buikpijn veroorzaakt!
We picknickten op een zonnig terras in Oostende en gingen dan de vissen bewonderen in Noordzeeaquarium. Daarna stond een bezoek aan de Amandine, een IJslandvaarder op het programma. De kinderen konden eens aan het roer zitten en ervaren hoe het was om te leven op deze boot. Rond 15u stapten we op de kusttram naar Nieuwpoort, waar we na een uurtje aankwamen. De kinderen waren heel blij om hun kamer te zien en in te richten. Voor sommigen was het een raadsel wat ze moesten aanvangen met lakens (moet dat echt op ons bed?) maar weldra was iedereen goed geïnstalleerd! Kobes rugzak was even te lang op de tram blijven liggen, maar hij is terecht !

We genoten van een lekkere maaltijd: soep, kip met kroketjes en erwten en wortelen. Daarna trokken we nog naar de pier om eens goed uit te waaien, te lopen, te genieten! De kaartjes voor de ouders zijn geschreven en worden nu op de bus gedaan. Tot morgen allemaal! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten