donderdag 11 mei 2017

Zeeklas : verslag donderdag, 11 meiZeeklas :  Verslag donderdag, 11 mei 2017

Het zonnetje stond ons op te wachten bij het ontwaken.  Verder is ze heel de dag bij ons gebleven. Tijdens het avondmaal zagen we het buiten regenen, maar geen onweer zoals in het binnenland.  Ook de leerlingen hun humeur stond op zonnig ! We begonnen met een stevige ochtendgymnastiek onder leiding van juf Lieve en Lily. Nadien ging eerst Nederokkerzeel richting Nieuwpoort stad om een beeldje uit klei te maken ter nagedachtenis aan de gesneuvelden in de oorlog.  In 2018 zal ook hun beeldje te zien zijn in Ieper tussen de vele andere beeldjes.
Dan gingen we  naar het strand om schelpen te rapen en zandkastelen te bouwen. s ‘Middags aten we boterhammen in het hotel.  In de namiddag deden we in 4 groepen een fotozoektocht doorheen Nieuwpoort.  We zochten onder andere een ander woord met de letters van “moeder Babelutte”.   Enkele knappe woorden waren : deurbel, bloed ! Als beloning smikkelden we van een lekker, kleurrijk ijsje !
Ons zwembroek aangetrokken en dan een duik in het zwembad aan ons hotel !
Als afsluiting was er de langverwachte pyjamaquiz ! Er waren gekke doe-vragen bij ! Ze zullen het jullie allemaal in geuren en kleuren vertellen.
Nu de laatste nacht hier aan zee ! De dagen vlogen voorbij !
Tot morgen, de juffen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten